15 juli 2024

Monique van Roosmalen (50) rector van IVO Deurne

NIEUWS | Monique) van Roosmalen (50) is benoemd tot rector van Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne (IVO Deurne), met de deelscholen het Alfrinkcollege, het Hub van Doornecollege, het Peellandcollege en de Sprong. De raad van bestuur van Ons Middelbaar Onderwijs heeft dat bekendgemaakt. De benoeming gaat 1 mei in.
 
Vanaf 2008 tot nu is Monique van Roosmalen werkzaam bij BMC, Bestuur Management en Consultancy in Amersfoort. Zij heeft daar diverse opdrachten uitgevoerd, onder andere als interim-manager in een onderwijsorganisatie met breed vmbo en als projectleider Passend onderwijs.
 
Monique van Roosmalen heeft diverse studies gevolgd; onder meer een pedagogisch-didactische deeltijdopleiding aan de PTH in Eindhoven en de tweede graadsopleiding in natuur- en scheikunde. Later is zij afgestudeerd als Master of Education in Chemistry en als Master of Management in Education. Op de Universiteit van Maastricht heeft zij de opleiding ‘Managen of gemanaged worden’ gevolgd.
 
Vanaf 1993 tot 2008 is Monique van Roosmalen werkzaam geweest op diverse onderwijsinstellingen waaronder Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard en het Bouwens van der Boijecollege in Panningen. Eerst als docent en later als (adjunct-) sectordirecteur van vmbo-afdelingen en havo-vwo-gymnasium-afdelingen.
 
Monique van Roosmalen, geboren in Eindhoven, is gehuwd en heeft drie kinderen.
 

Deel dit artikel