16 juli 2024

Zes scholen genomineerd voor Onderwijsprijs Noord-Brabant

DEN BOSCH | NIEUWS | Zes scholen zijn genomineerd voor de tweejaarlijkse Onderwijsprijs Noord-Brabant. Op woensdag 14 november wordt ’s avonds tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Provinciehuis in Den Bosch bekendgemaakt wie de winnaars zijn.

De genomineerde scholen in de categorie primair onderwijs zijn De Haren (BBS Haren, Donk en Reit) in Den Bosch, De Stuifhoek (Made) en de Mytylschool Tilburg.
In de categorie voortgezet onderwijs zijn eveneens drie scholen genomineerd. Duhamel College (Den Bosch), Het Hooghuis/Titus Brandsmalyceum (Oss) en het Willem van Oranje College (Waalwijk).

De jury bestaat dit jaar uit  Jan Aantjes, docent en voormalig Lid hoofdbestuur Algemene Onderwijsbond; Lisanne Martens, medewerker Giralis groep; Wouter van der Staak, lid provinciale Staten

De winnaars gaan door naar de finale van de Nationale Onderwijsprijs in maart 2013 in Breda. De Nationale Onderwijsprijs, een initiatief van het Instituut voor Nationale Onderwijspromotie (INOP), is ingesteld om de creativiteit en inventiviteit in het onderwijs voor het voetlicht te brengen. De prijs werd voor het eerst uitgereikt in 1993. Alle provincies ondersteunen het initiatief.  

> De Grebbe en De Vakschool winnen Onderwijsprijs [2010]

Deel dit artikel