16 juli 2024

Lezing ‘Leren is zien, horen en doen’

TILBURG | NIEUWS | Welke relatie is er tussen leerproblemen, fysieke klachten en de vroege ontwikkeling van een kind? Welke mogelijkheden zijn er voor uw zoon of dochter om zijn of haar beste resultaat te bereiken?
Tijdens een lezing zal Karin Modderman, eigenaar van Modderman Onderwijs & Training, uitleg en inzicht geven in de oorzaken van leerproblemen en de mogelijkheden die er zijn voor ondersteuning. Ook leerkrachten en docenten die hun leerlingen graag optimaal willen ondersteunen zijn welkom.
De lezing wordt gehouden op 31 maart 2014 in Grand Café Reeshof, Heervenvelden 10 in Tilburg. De zaal gaat om 19.30 uur open, de lezing begint om 20.00 uur. Aanmelden voor de lezing door een e-mail te sturen naar info@onderwijsentraining.nl o.v.v. naam, telefoonnummer en het aantal personen.
Zie ook www.onderwijsentraining.nl

Deel dit artikel