27 mei 2024

Nieuwe leden rvt SintLucas en eindhovense school

Ria van het KloosterAnne SchoutenBOXTEL/EINDHOVEN | NIEUWS | De raad van toezicht van SintLucas in Boxtel en de eindhovense school wordt met twee leden uitgebreid. Tot de raad treden toe Ria van ‘t Klooster (algemeen directeur van Schoevers) en Anne Schouten – van Hooft (vice-voorzitter van SNR Schouten Global).

Walter Tibosch, voorzitter van het college van bestuur van SintLucas en de eindhovense school, noemt de twee nieuwe leden een aanwinst voor zijn organisatie. “Beide dames zitten in het commerciele onderwijs. Door hun ervaring kunnen ze een belangrijke bijdrage leveren aan het professionaliseren en uitbreiden van het contractonderwijs.” Van ‘t Klooster gaat zich binnen de raad van toezicht richten op de onderwijsaspecten, Anne Schouten – van Hooft neemt taken op het gebied van marketing en professionalisering voor haar rekening.

De raad van toezicht telt in totaal zes leden. Voorzitter is Guus Hoefsloot.

Deel dit artikel