20 juni 2024

Eindhoven genomineerd als beste stagegemeente

EINDHOVEN | NIEUWS | De gemeente Eindhoven maakt kans om uitgeroepen te worden als beste stagegemeente van Nederland. De stad is samen met Nijmegen en Rotterdam genomineerd voor deze prijs.
 
Dat meldt Ecabo, kenniscentrum voor beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in de zakelijke dienstverlening, op zijn website. Een selectiecommissie heeft alle aanmeldingen beoordeeld op de volgende criteria: mobiliteit van personeel, stagebeleid, diversiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Een jury brengt eind november een bezoek aan de drie genomineerde gemeenten. Dan spreekt ze uitgebreid met hen over de eerdergenoemde criteria. Zo kunnen de juryleden zich een beeld vormen over de uitvoering van het stagebeleid in de praktijk, aldus Ecabo. De winnaar wordt in december bekendgemaakt.

De jury bestaat uit Ron van den Tol (sectormanager Overheid ECABO, voorzitter), Paul de Vos (hoofd stagebureau ROC Zadkine) en Piet Wanrooy (gemeentesecretaris van de gemeente Neerijnen).

Deel dit artikel