21 mei 2024

Nieuwe leden Raad van Toezicht Markant Onderwijs

BREDA | Het college van B. en W. van de gemeente Breda stelt de gemeenteraad voor om twee nieuwe leden te benoemen in de Raad van Toezicht van de Stichting Markant Onderwijs. Dat is een bestuur voor openbaar onderwijs met acht scholen op tien locaties.
 
De voorgedragen kandidaten zijn:
Mevrouw  drs.  M.M.A.J. (Margriet) Snellen (36) uit Oisterwijk, psycholoog en werkzaam als senior consultant bij Cinop in Den Bosch. De heer drs. C.(Coks)  Glerum (64) uit Udenhout, socioloog en met een ruime ervaring op managementniveau in het onderwijs maar vooral in de jeugdzorg/ jeugdhulpverlening/ jeugdgezondheidszorg.
De benoeming gaat in op 1 januari 2011. De vacatures ontstaan door het vertrek van G. van de Griendt en H. van Raak.

Deel dit artikel