22 mei 2024

Annet Bertram in raad van toezicht TU/e

EINDHOVEN | Mr.drs. Annet Bertram wordt met ingang van 1 maart 2011 lid van de Raad van Toezicht van de Technische Universiteit Eindhoven. Staatssecretaris drs. Halbe Zijlstra van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) heeft haar benoemd voor een periode van vier jaar. Dat maakte Harry Roumen, secretaris van het College van Bestuur van de TU/e, donderdag 2 december bekend.

Bertram is sinds 2007 gemeentesecretaris van de gemeente Den Haag. Daarvoor vervulde zij leidinggevende functies bij het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, waar ze van 2002 tot 2007 directeur generaal Wonen was. Het nieuwe lid van de Raad van Toezicht studeerde sociologie en rechten. Als gemeentesecretaris is zij momenteel bezig met de oprichting van het Institute for Global Justice (IGJ). In dat kader vindt ook samenwerking plaats met TU’s in Nederland.

Bertram volgt Pauline Krikke op. De VVD-burgemeester van Arnhem werd op 1 maart 2003 door OCW benoemd. Haar tweede termijn eindigt in het voorjaar 2011.
[Bron: Persbericht]

Deel dit artikel