15 juli 2024

Paul Metzemaekers rector van het Merletcollege

NIEUWS | Paul Metzemaekers is vanaf 1 februari de nieuwe rector van het Merletcollege, dat locaties heeft in Cuijk, Grave en Mill. Hij volgt in die functie Frans Claassens op. Dat heeft de raad van bestuur van Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) bekendgemaakt.

Het Merletcollege is een brede scholengemeenschap met vmbo,havo en vwo en telt ruim 2600 leerlingen. Paul Metzemaekers was rector van het Maaslandcollege te Oss. Hij zal zijn werkzaamheden op het Maaslandcollege geleidelijk afbouwen tot het moment dat er een nieuwe rector voor de school in Oss is benoemd.
 
Voordat Paul Metzemaekers in oktober 2005 tot rector van het Maaslandcollege werd benoemd was hij vanaf 2001 directeur van Scholengroep Over- en Midden Betuwe, locatie Bemmel. Daarvoor heeft hij als docent Frans en economie gewerkt op verschillende scholen, waaronder het Merletcollege. Vanaf 1996 tot 2001 was hij daar tevens adjunct sectordirecteur Tweede Fase van de vestiging Grave.
 
Paul Metzemaekers is 54 jaar, geboren in Almelo, is gehuwd en heeft vier kinderen. De familie Metzemaekers woont in Angeren.
 

Deel dit artikel