1 maart 2024

Internationale conferentie over innovatie in Den Bosch

DEN BOSCH | NIEUWS | Op 1, 2 en 3 maart organiseert de European Foundation for Open and Digital Learning (EFODL) in samenwerking met Koning Willem I College / School voor de Toekomst een belangwekkende conferentie.
De conferentie, met als motto ‘E-Brain.The @rt of Innovation’, vindt plaats in School voor de Toekomst in ‘s-Hertogenbosch.  
 
E-brain. The @rt of innovation is het mottot van het congres.

De zich alsmaar verder ontwikkelende technologie zorgt voor ingrijpende veranderingen in organisaties. Social media en innovatieve technologie beïnvloeden en veranderen de wijze waarop we werken en leven. Communicatielijnen worden steeds korter, afstanden vormen niet langer een belemmering voor samenwerking en hiërarchieke verhoudingen veranderen.
De 21e eeuw brengt een omslag van een directieve naar een interactieve vorm van leiderschap. Het is daarom van eminent belang creativiteit als een nieuwe kerncompetentie te ontwikkelen.
 
Workshops
De conferentie opent op dinsdag 1 maart met een boeiend en afwisselend programma van lezingen en presentaties over deze onderwerpen. Sprekers zijn onder meer Coen Free (president EFODL), Gerard Puccio (Buffalo State University, USA), Harry Greiner (City College Norwich), Piet Desmet (University of Leuven) en Dimis Michaelides (Performa Consulting Ltd.). 
 
Daarnaast verzorgt een aantal internationaal erkende deskundigen op 2 en 3 maart workshops, masterclasses en lezingen. Zo is er op donderdag 3 maart een masterclass, verzorgd door  Dr. Gerard J. Puccio,  Professor aan de Buffalo State University en directeur van het Center for Studies in Creativity in Buffalo USA. Dr. Puccio is auteur van talloze wetenschappelijke artikelen en boeken en is een autoriteit op het gebied van creatief denken. Hij geniet wereldwijd een grote reputatie.
[Bron: Persbericht]

Deel dit artikel