19 mei 2024

NHTV zet studenten in voor innovatie in recreatieve sector

BREDA | NIEUWS | Bedrijven in de recreatieve sector die worstelen met innovatie, kunnen een beroep doen op studenten van NHTV in Breda. Deze hogeschool doet dat onder de noemer Business Solutions.
 
NHTV heeft vastgesteld dat mkb-ondernemers in de toerisme- en vrijetijdssector moeite hebben om de gewenste vernieuwingen in hun bedrijf te realiseren. In de drukte van alledag komt het er niet van om voldoende tijd en geld te investeren in innovatie. Om echter bij te kunnen blijven in de sterke recreatieve sector in Brabant en Zeeland moeten bedrijven wel nieuwe activiteiten ontplooien.
 
Toeristen op de Markt van Bergen op Zoom.

De Bredase hogeschool voor internationaal onderwijs wil haar kennis en expertise inzetten bij het versterken van de innovatiekracht van deze mkb-ondernemers. Gedurende een overeen te komen periode is een docent (expert) van NHTV het vaste aanspreekpunt. Deze expert schakelt waar mogelijk studenten en andere NHTV experts in. Op basis van een quickscan van de organisatie wordt een plan van aanpak opgesteld en uitgevoerd.
 
Op deze wijze wordt er structureel samengewerkt aan een hogere klanttevredenheid, de verbetering van belevingscomponenten in het product- of dienstenaanbod, een stijging van het aantal klanten en de realisatie van meer omzet en een beter rendement. Door de bijdragen van Europa, het rijk en de provincies Zeeland en Noord-Brabant is NHTV in staat om de ondernemer onder gunstige condities een aanbod te doen.
Inventure – Business Solutions wordt 12 april gelanceerd in Indoor Skydive Roosendaal.
[Bron: Persbericht]
 
► Voor meer informatie ga naar deze site  

Deel dit artikel