15 juli 2024

Directeur AKV|St. Joost van Avans naar HKU

BREDA | NIEUWS | Jules van de Vijver, directeur van de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St.Joost, gaat per 1 september aanstaande Avans Hogeschool verlaten. Hij is benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).

De afgelopen dertien jaar was Van de Vijver als directeur verbonden aan AKV|St.Joost. Eerst als faculteitsdirecteur van St.Joost binnen de Hogeschool Brabant, vervolgens als voorzitter van de directie van de samenwerkende Bossche AKV en Bredase Academie St. Joost.

Sinds 2004 was hij als directeur van AKV|St.Joost binnen Avans Hogeschool werkzaam. Van de Vijver is nu benoemd tot nieuwe collegevoorzitter van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij start per 1 september en neemt vanaf 1 november 2011 de taken over van de huidige voorzitter van het College Bestuur prof. Ad Wisman. Deze gaat dit jaar met pensioen.
 

Deel dit artikel