19 mei 2024

Avans krijgt groen licht voor opleiding ‘International Maintenance Management’

BREDA | NIEUWS | Avans Hogeschool heeft groen licht gekregen voor de nieuwe opleiding ‘International Maintenance Management’. De studie wordt mede aangeboden door Hogeschool Zeeland.
 
De opleiding leidt studenten op tot maintenance professionals, gespecialiseerd in het onderhouden en beheersen van kapitaalgoederen zoals vliegtuigen, schepen, wegen en energiecentrales. De mens staat als gebruiker en onderhouder centraal en veiligheid en duurzaamheid zijn dan ook belangrijke aspecten. IMM is een snijvlakopleiding: bedrijfskunde, technologieen mensgerichte vakken worden gecombineerd.
 
De opleiding krijgt een internationale oriëntatie, zo zijn de lessen in het Engels en nationale en internationale studenten zitten samen in de klas.  Studiejaar 1 en 2 worden verzorgd in Breda, studiejaar 3 en 4 in Vlissingen. Met name in zuidwest-Nederland is grote behoefte aan hoogopgeleide professionals in de sector van maintenance.

De studie is onderdeel van de International Maintenance Academy, een intensieve samenwerking van Avans Hogeschool en Hogeschool Zeeland. De NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie) heeft bevestigd dat de accreditatie van de opleiding definitief een feit is.
[Bron: Persbericht]

► Zie verder op deze website 
  

Deel dit artikel