15 juli 2024

Mijlpaal voor NHTV in Breda: 20.000e diploma uitgereikt

BREDA | NIEUWS | De NHTV in Breda heeft deze week een bijzondere mijlpaal bereikt. Aan de hogeschool werd het 20.000e diploma uitgereikt.
 
De NHTV is in 1966 opgericht en heette toen nog voluit Nederlands Wetenschappelijk Instituut voor Toerisme (NWIT). In 1972 werd in Tilburg de Verkeersacademie opgericht. Deze hogeschool fuseerde in 1987 met de NWIT. De naam werd veranderd in Hogeschool voor Toerisme en Verkeer. Tegenwoordig profileert de instelling zich als NHTV internationaal hoger onderwijs Breda.
 
Dorian Teensma krijgt de felicitaties van academiedirecteur Daphne Heeroma.

De Bredase hogeschool telt nu 7000 studenten uit binnen- en buitenland. NHTV biedt hbo-bacheloropleidingen op het gebied van Games, Media, Hotel, Facility, Toerisme, Vrije tijd, Stedenbouw, Logistiek en Mobiliteit. Voor Toerisme en Vrije tijd biedt NHTV ook wetenschappelijke bachelors aan.
 
Pur sang
Dorian Teensma (24), afgestudeerd aan de opleiding International Real Estate and Facility Management aan NHTV internationaal hoger onderwijs Breda, was de student die het 20.000e diploma van de hogeschool behaalde. Dorian heeft zich tijdens zijn studie ontpopt als een organisator pur sang. Zo organiseerde hij twee studiereizen naar Barcelona en Slowakije. Voor zijn project Twitter and Facility Management werd Dorian genomineerd voor de Euro FM Award 2011.
[Bron: Persbericht]
 

Deel dit artikel