27 mei 2024

Fontys reikt onderwijsprijzen uit

EINDHOVEN | NIEUWS | Aan het begin van het nieuwe studiejaar heeft het college van bestuur van Fontys Hogescholen traditiegetrouw de onderwijsprijzen uitgereikt.
 
In de categorie studenten ging de eerste prijs naar Daan van der Velden, Jan Hoppenbrouwers en Paul van Leeuwen van de Fontys Paramedische school. Ze kregen uit handen van Nienke Meijer, lid van het college van bestuur, een cheque van 3000 euro voor hun afstudeeronderzoek naar de gevolgen voor de patiënt van uitstel van jodiumtherapie. Bijzonder is dat hun onderzoek geleid heeft tot een samenwerking met de Universiteit van Essen.
De tweede prijs was voor Froukje Polman, inmiddels afgestudeerd aan de pabo van Fontys in Eindhoven. De derde prijs was voor acht studenten van de Fontys Lerarenopleiding Tilburg en Fontys Pabo voor hun project Get Connected 2020.

De opening van het studiejaar van Fontys in gebouw R5 in Eindhoven

Medewerkers
Bij de medewerkers ging Uwe Kraus, verbonden aan de Lerarenopleding in Tilburg, er met de eerste prijs vandoor. Hij ontwikkelde een project op basis van de Atlas van Europese Waarden waardoor inzichtelijk is gemaakt hoe mensen in Europa denken over onderwijs.  De tweede prijs ging naar Ingrid Cramer, voorheen docent aan de Hogeschool Journalistiek in Tilburg. De derde prijs was voor medewerkers van de Lerarenopleiding.
 
Meer over de prijzen bij Fontys

Deel dit artikel