21 juni 2024

NHTV scoort hoog in Keuzegids met game-opleiding

BREDA | NIEUWS | De opleiding International Game Architecture and Design is volgens de Keuzegids HBO ‘uitmuntend’. De score van 9,4 is buitengewoon hoog.
 
Ook de meeste andere bacheloropleidingen die NHTV internationaal hoger onderwijs Breda aanbiedt, worden in hun eigen categorie als beste beoordeeld volgens de Keuzegids HBO Voltijd 2012. Over de gameopleiding is de gids zeer lovend: ‘In Breda kun je een nagenoeg perfecte opleiding volgen, met een buitengewoon hoge waardering voor alles wat inhoudelijk met de studie te maken heeft’. Ook de opleidingen op het gebied van Logistiek en Mobiliteit steken in hun eigen categorie met gemiddeld een 8,0 ver boven de rest uit.
 
Kleinschaligheid
In de Keuzegids 2012 eindigen verder de bacheloropleidingen van NHTV op het gebied van Hotel, Vrije Tijd en Stedenbouw allemaal bovenaan in de eigen categorie. Zo eindigt de hotelopleiding in het onderzoek boven de bekende hotelscholen in Den Haag en Maastricht.
Redenen voor de goede beoordelingen zijn onder andere de moderne faciliteiten, de praktijkervaring die studenten opdoen, de kleinschaligheid, goede organisatie en voorbereiding op de arbeidsmarkt. Verder staan de opleidingen van NHTV op het gebied van Toerisme, Facility en Media op een 2e plek. NHTV staat als instelling in de categorie grote hogescholen op de vierde plaats.
[Bron: Persbericht]
 
 

Deel dit artikel