20 april 2024

Ontwerpen studenten St. Joost te zien bij KLM

AMSTELVEEN  | BREDA | De creaties van drie studenten van Avans Kunstakademie St. Joost in Breda zijn te zien op de sandwichverpakking van KLM.

De studenten hebben de prijsvraag Delicious Art gewonnen die door de KLM was uitgeschreven. De opdracht was een ontwerp te maken dat culinair, verrassend, inspirerend en energiek is en aansluit bij het Nederlandse karakter van KLM. KLM wil met dit intiatief  jonge talent een kans om hun werk aan de hele wereld te laten zien.

De studenten Silvie Buenen, Tom van der Pijl (rechtsonder) en Agnes Loonstra (linksonder) kwamen als winnaar uit de bus. De drie designs die ze ontwierpen worden zes maanden getoond op een totaal van vijf miljoen verpakkingen op vluchten van KLM in Europa.

Deel dit artikel