20 juli 2024

Steunpunt passend onderwijs voor ouders

UTRECHT | NIEUWS | Voor ouders die vragen hebben over passend onderwijs is er een landelijk steunpunt opgericht. Het gaat om een gezamenlijk initiatief van Balans, CG-Raad en Platform VG.

De medewerkers van het steunpunt kunnen o.a. uitleg geven over passend onderwijs in het algemeen, over samenwerkingsverbanden en over hoe een geschikte school kan worden gevonden. Ook zijn er praktijkvoorbeelden van passend onderwijs en zijn belangrijke documenten te raadplegen.

Tijdens de openingstijden op werkdagen van 10.00-15.00 uur kunnen ouders/verzorgers bellen of mailen met vragen over passend onderwijs. Het Steunpunt Passend Onderwijs wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

Ga hier naar het Steunpunt passend onderwijs

Deel dit artikel