16 juli 2024

Jan Jaap van der Wal gastdocent bij Fontys Academy for Creative Industries

TILBURG | NIEUWS | Tv-personality, cabaretier en artistiek leider Jan Jaap van der Wal is komend studiejaar als gastdocent verbonden aan de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies (IEMES) bij Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg.

Jan Jaap van der Wal vertelt tijdens een aantal interactieve seminars over zijn carrière, humor, creativiteit en de zakelijke kanten van het vak. Hij is als gastdocent gevraagd vanwege zijn veelzijdigheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Naast cabaretier en artistiek leider van de Comedytrain is Van der Wal tv-presentator en programmamaker. Zijn kennis en inzichten deelt hij met IEMES-studenten, die een creatief zakelijke opleiding volgen voor de wereldwijde media- en entertainmentbranche.

Fontys Academy for Creative Industries is het economisch opleidingsinstituut voor Lifestyle, Media en Entertainment Studies in Tilburg. Dit studiejaar start de opleiding Digital Publishing Studies. Meer informatie op de site van de academie. 

Deel dit artikel