14 juni 2024

Open Dag Augustinianum

Op zondag 27 januari zet het Augustinianum , Van Wassenhovestraat 26 in Eindhoven de deuren open voor alle geïnteresseerden.
Talent voelt zich thuis op het Augustinianum. Tijdens onze Open Dag kun je als toekomstige leerling aan den lijve ondervinden hoe je bij ons je talenten kunt ontdekken en verder ontwikkelen. Voor de talenknobbels zijn er de extra programma’s voor Engels (Cambridge), Frans (DELF Scolaire) en Duits (Goethe). De bètavakken presenteren hun projecten rond wiskunde en wetenschappen. Geschiedenisfanaten kunnen ontdekken wat de verschillen zijn tussen “het Aug vroeger en nu”, of hun fysieke krachten aanwenden in de workshop zwaardvechten. Toekomstige gymnasiasten die hun kennis van de leefwereld van de Grieken en Romeinen willen testen, zijn van harte welkom in onze
Klassiekenquiz. Tot slot kunnen de creatievelingen een kijkje nemen in de praktijklokalen kunst en beeldende vorming, en de muzikanten-in-spe mogen zeker niet nalaten om eens in ons Rock-hok langs te gaan: de repetitieruimte voor Augpop.

Deel dit artikel