19 juni 2024

Cédicu vernieuwt website ‘Laat eens zien’

HELMOND | NIEUWS | Cédicu heeft een nieuwe website gelanceerd voor haar programma ‘Laat eens zien!’. Dat is een online leeromgeving, speciaal ontwikkeld voor het basisonderwijs en is gekoppeld aan bestaande lesmethodes van de grote uitgeverijen.

Laat eens zien! staat voor een eigentijdse en verantwoorde manier van begripsvorming en inzicht door het aanbieden van filmfragmenten, interactieve opdrachten en animaties. Presentatoren laten de leerlingen kennismaken met de onderwerpen en begeleiden hen bij het leerproces.

Laat eens zien! behandelt onderwerpen die afkomstig zijn uit diverse vakgebieden: geschiedenis, aardrijkskunde, techniek, maar ook rekenen en taal. Alle onderwerpen die behandeld worden, sluiten altijd aan bij de kerndoelen van de basisschool en gaan uit van het curriculum van het primair onderwijs. Cédicu is een samenwerkingsverband tussen drie partners: KPC Groep, Cédicu Producties BV en VISOB.

Meer informatie op de site van Cédicu

> Cédicu ondersteunt rekenonderwijs met (animatie)filmpjes

 

Deel dit artikel