23 mei 2024

Slimmer organiseren van studiebijeenkomsten

Bij het organiseren van een studiedag, een symposium of een ander educatief evenement komt nogal wat kijken: sprekers en workshopleiders uitnodigen, zorgen voor een soepele logistiek van de inschrijvingen, catering, techniek, een begroting, een draaiboek, je evenement bekend maken, de verslaglegging… Om het nog wat uitdagender te maken: voor veel van deze organisatie-aspecten heb je te maken met partijen van buiten je organisatie.

Zeker als het niet je dagelijkse werk is, zul je als organisator nog wel eens verzuchten: kan dat niet gemakkelijker? Vaak is het antwoord op die vraag: ja! Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met het organiseren van studiebijeenkomsten, met name voor scholen en zorgorganisaties. Dat ging steeds efficiënter, met name door het slim gebruiken van sociale media-toepassingen en het werken ‘in the cloud’.

Op vrijdag 15 maart aanstaande verzorgt Erno Mijland de workshop ‘Slimmer organiseren van studiebijeenkomsten’. Kom ideeën opdoen om ook jouw studiebijeenkomst op een meer eigentijdse manier te organiseren.

Ga hier voor meer informatie

Deel dit artikel