26 mei 2024

Bredase Steve JobsSchool verder zonder Maurice de Hond

BREDA | NIEUWS | De Bredase iPadschool vaart niet langer onder de vlag van de landelijke organisatie van Steve JobsScholen van initiatiefnemenr Maurice de Hond. Volgens de oprichter  van de Bredase vestiging, Gertjan Kleinpaste, was de samenwerking met de stichting O4NTvan De Hond ‘niet optimaal’.

Dat meldt daglad BN/De Stem. Eerder leidden gesprekken met een plaatselijk schoolbestuur over samenwerking ook tot niets. De school van Kleinpaste gaat nu door onder de naam Perpetuum Primair Onderwijs met het concept van het gepersonaliseerd leren. De school krijgt geen subsidie van de overheid en moet het hebben van inkomsten van particlieren, onder wie de ouders. Volgens BN/De Stem telt de school 13 leerlingen van vier tot twaalf jaar.

Deel dit artikel