21 juni 2024

Docentendag voor leraren bètaonderwijs vwo op TU/e

EINDHOVEN | NIEUWS | Op donderdag 13 maart aanstaande vindt de achtste editie plaats van de docentendag (voorheen DocNtdag). Deze dag is bedoeld voor bètadocenten in de bovenbouw van het vwo. Dit jaar is het thema ‘Data science: Storage-Analysis-Transmission’.

De organisatie is in handen van de TU/e faculteiten Technische Natuurkunde, Wiskunde en Informatica en Electrical Engineering, in samenwerking met  Jet-Net.
De start is om half 10 op de TU/e in de Blauwe zaal van het Auditorium met diverse lezingen en aansluitend een lunch. Daarna is er een bezoek aan diverse locaties. Als afsluiting is er een smakelijk walking dinner op de TU/e.

Tijdens de dag zullen medewerkers van de TU/e, instituten en regionale (Jet-Net) bedrijven aansprekende contexten presenteren, en kan men collega’s ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Het streven is om de inhoud van de dag zo samen te stellen, dat een deel direct toepasbaar is in de onderwijspraktijk. Of, indien gewenst, kan een deel geschikt worden gemaakt op het juiste niveau voor het bètaonderwijs in het VO.

Aanmelden kan via www.tue.nl/docnt tot en met 28 februari 2014.

Deel dit artikel