18 april 2024

Communitydag Koning Willem I College

DEN BOSCH | NIEUWS – Zin in een leuk dagje uit? Met activiteiten voor jong en oud? En ook nog eens vlakbij? Op zondag 13 september is de jaarlijkse Communitydag van het Koning Willem I College. Met een nostalgische kermis en zangfestival. En met sport- en spelactiviteiten. Maar je kunt ook je haar laten doen, of aan een auto of fiets sleutelen. Toegang gratis, voor iedereen. Van 12.00 en 17.30 uur.

Op de Communitydag kun je informeel kennismaken met het Koning Willem I College. Op het grote plein is een kermis en een groot terras. Bij de studenten van de Sportacademie kun je sporten en spelletjes spelen. Wil je liever je haar laten doen? Dat kan. Bij de studenten van de kappersopleiding. Je fiets of auto leer je beter kennen bij de stand van auto- en fietstechniek. En lekker eten proeven, dat gebeurt in het restaurant van de Middelbare Horeca School. Met producten uit eigen tuin.
Op de themapleinen is van alles te beleven en te doen: sport, spel, dans, gezondheid en eten. Zo wordt duidelijk waar het college voor staat. De beroepsopleidingen werken veel samen met bedrijven en instellingen in stad en regio. Koning Willem I College is dus echt een community college. En dat merk je ook tijdens de Community Dag.
Ook is het mogelijk advies te krijgen over je gezondheid, een beroepskeuzetest doen. Of gewoon lekker op het terras zitten. Er is gratis koffie en thee voor iedereen.
De Communitydag is zondag 14 september van 12.00 en 17.30 uur op de campus van Koning Willem I College aan de Vlijmenseweg 2 in ‘s-Hertogenbosch.

> Meer info: www.kw1c.nl.

Deel dit artikel