16 april 2024

Laura van Bakel student van het jaar Koning Willem I College

DEN BOSCH | NIEUWS | Laura van Bakel (20) is op 31 mei uitgeroepen tot student van het jaar 2017 van het Koning Willem I College in Den Bosch. Ze volgt de opleiding Medewerker styling/Fashion & Design. Zij zal in het najaar het Koning Willem I College vertegenwoordigen bij de verkiezingen tot landelijk ambassadeur mbo 2017 van de MBO-raad.

Die dag werden ook de jaarlijkse Koning Willem I College Awards uitgereikt;  één voor Vakmanschap, één voor Innovatie, één voor bijdrage aan de Community en een Award voor een Bijzonder verhaal.

Laura van Bakel won ook Award voor Innovatie! De Award voor bijdrage aan de Community ging naar Wilmer van Houweling van de opleiding Vestigingsmanager groothandel. Leroy van der Steenhoven, die de opleiding Netwerkbeheerder volgt, won de Award voor Vakmanschap. De Award voor een Bijzonder verhaal ging naar Stefan de Vaan van de opleiding Financiële beroepen/Assistent- accountant.

Uit het juryrapport over Laura van Bakel:
Opleiding: Medewerker styling / Fashion & design
Stage: Icecream bandits, Amsterdam

“Slim, sympathiek en ambitieus: Laura heeft tijdens haar studie al een eigen kledinglabel (No Colours) met eerlijke kinderkleding opgezet, een goedlopende webwinkel met terugkerende klanten. Laura: “Eerlijke kinderkleding in zwart, wit en grijs, van ecologische stoffen. Eerst maakte ik alles met de hand. Maar omdat ik zoveel bestellingen binnenkreeg, besteed ik de productie nu uit. Niet al te hoge oplages, omdat ik alles in Nederland laat maken en geen gebruik wil maken van kinderarbeid.”
Ze is gestructureerd, heeft een hoge productiviteit, maar staat ook voor iedereen klaar. Voor haar stage haalde ze nieuwe bedrijven binnen, deed ze succesvol de marketing. Ze is een voorbeeld voor anderen en hoopt ook andere jonge ondernemers te inspireren.
Toekomstplannen: haar eigen label groeit nog steeds, dus na haar opleiding gaat ze fulltime in haar eigen bedrijf  werken. Haar droom naleven!”

[Bron: persbericht]

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Downloaden [169.00 B]

Deel dit artikel