23 mei 2024

Nieuwe educatieve app van Zwijsen voor kleuters

TILBURG | NIEUWS | De meeste kleuters zijn van nature nieuwsgierig. Ook naar letters en woordjes. Op school zijn ze er vaak al mee bezig. De eerste letter van hun naam herkennen ze en ze willen hun naam leren schrijven.

Maar liefst één op de tien kleuters leert zichzelf zelfs lezen. Voor alle kleuters die letters willen leren heeft uitgeverij Zwijsen een educatieve app ontwikkeld: Rompompom ik leer letters.  Gebaseerd op de populaire Rompompom-app

Kinderen in groep 1 en 2 kunnen met Rompompom ik leer letters thuis oefenen op het leren van letters. Net als de eerste Rompompom-app (al meer dan 50.000 keer gedownload) sluit ook deze app aan bij Schatkist, de meest gebruikte kleutermethode op school. Rompompom ik leer letters onderscheidt zich van andere kleuterapps, doordat het de letters van school gebruikt.
Rompompom ik leer letters is verkrijgbaar in de iTunes store (voor iPhone en iPad). Binnenkort zal de app ook beschikbaar zijn voor Android phone en tablet.

Deel dit artikel