18 april 2024

Net aangetreden bestuurder Koning Willem I College al weer weg

DEN BOSCH | NIEUWS | Dorine Wesseling, die op 1 januari 2012 was aangetreden als lid van het college van bestuur van het Koning Willem I College in Den Bosch, is al weer weg. Dat heeft een woordvoerder bevestigd.

Wat de beweegredenen zijn van het voortijdig vertrek wil de mbo-school niet bekendmaken. De woordvoerder laat weten dat de tijdelijke aanstelling die liep tot 1 augustus ‘in goed overleg’ niet is  omgezet in een vaste aanstelling. Inmiddels heeft de bestuurder haar werkzaamheden in Den Bosch beëindigd.

Wesseling trad in de voetsporen van Yvonne Moerman die afgelopen najaar afscheid nam van het college van bestuur, dat verder bestaat uit Cor van Gerwen en voorzitter Coen Free. Free, die de pensioengerechtigde leeftijd al is gepasseerd, zou van plan zijn om volgend jaar een punt te zetten achter zijn loopbaan bij het Koning Willem I College. Er wordt nu ‘low profile’ gezocht naar een opvolger van Wesseling.

Dorine Wesseling is geboren en getogen in Delft. Zij is negen jaar lang praktiserend dierenarts geweest. Na afronding van de studie Psychologie (specialisatie arbeid- & organisatiepsychologie)  is zij werkzaam geweest op de Universiteit van Utrecht en de laatste zes jaar was zij manager van het Opleidings- en Onderzoekscentrum en de Business Unit ZO! van het St. Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg.  
 

Deel dit artikel