23 mei 2024

Hogeschool NHTV lokt Bredase scholieren met plastic wereldbollen

BREDA | NIEUWS | Hoe krijg je je instellling op het netvlies van je toekomstige studenten? Door aan hun fiets opblaasbare wereldbollen te hangen!

Medewerkers van hogeschool NHTV in Breda verrastten vandaag zo’n 1500 leerlingen op havo en vwo met deze ludieke actie. Het gaat om leerlingen die allemaal nog examen moeten doen, maar bij de de NHTV weten ze dat je er niet vroeg genoeg bij kunt zijn om de aandacht op je te vestigen. De concurrentie, zoals Avans Hogeschool, zit immers ook niet stil.

Aan deze wereldbollenactie is een prijsvraag gekoppeld waarmee de scholieren kans maken op een jaar lang gratis naar de film, met een vriend of vriendin, bij Pathé Breda. Zij hoeven hiervoor alleen een originele foto te maken van de NHTV-wereldbollen en deze te twitteren met #NHTVbal of te mailen naar study@nhtv.nl.

Deel dit artikel