23 mei 2024

Academie voor games en media in Breda viert 10-jarig bestaan

BREDA | NIEUWS | The Academy for Digital Entertainment (ADE) van NHTV Breda bestaast tien jaar en viert dat op 7 februari met een symposium en een feest. Op het symposium spreken een aantal (inter)nationale hot shots.

ADE biedt opleidingen op het gebied van games en media. De eerste spreker is Tony Bosma; toonaangevende trendwatcher en futurist. Hij zal een presentatie gaan geven tijdens de openingssessie over het toekomstige media en entertainment wereld. Daarnaast zal Lord David Puttnam (UK) spreken; hij is filmproducent van Oscarwinnende films zoals: The Mission, Chariots of Fire en The Killing fields. Hij gaat een duidelijk beeld geven over de uitdagingen in media en onderwijs.

Een andere gastspreker is Roderick Martens; manager van nieuwswebsite nu.nl. Hij gaat spreken over de distributie van inhoud, de techniek van het screenen van nieuws,content productie en mobiele marketing. Joeri van den Bergh uit België is de medeoprichter van InSites en de auteur van het boek ‘How cool brands stay hot’. Hij zal inzicht geven in consumenten psychologie en het gedrag van ‘Millennials’. Wat drijft generatie Y en hoe kunnen ze het best bereikt worden?

Het symposium sluit af met Tom Chatfield (UK); schrijver en commentator. Hij gaat in op het onderwerp Games. Hij zal gaan spreken over hoe videospellen beloningen uitdelen waardoor de hersenen om meer blijven vragen.
Na de lezingen is er ruimte voor netwerken tijdens de borrel waarop volgend het buffet wordt geserveerd. De avond wordt afgesloten met een feest waar verscheidene dj’s komen optreden.
[Bron: persbericht]

> Meer informatie en aanmelden kan via www.nhtv.nl/ADE10

Deel dit artikel