23 mei 2024

Student NHTV Breda wint Nederlandse Scriptieprijs Logistiek

BREDA | NIEUWS | Raoul van Groenewoud (24), afgestudeerd in twee internationale logistieke hbo-opleidingen aan NHTV internationaal hoger onderwijs Breda, heeft op 13 februari jl. tijdens de finaledag in Utrecht de Nederlandse Bachelor Scriptieprijs Logistiek gewonnen. Hij kreeg de prijs van de Vereniging Logistiek Management voor zijn scriptie ‘Higher efficiency through optimised resource planning’.

Raoul van Groenewoud is in 2012 cum laude afgestudeerd in International Logistics and Transport Management én in International Logistics and Economics aan NHTV Breda. Hij kreeg de prijs omdat de jury vond dat hij ‘in een streng hiërarchische organisatie en eentje met de nodige taalbarrières een afstudeerscriptie van formaat heeft afgeleverd’.

De Nederlands Scriptieprijs Logistiek werd voor de vierde keer uitgereikt door de Vereniging Logistiek Management (VLM).  VLM wil met deze jaarlijkse aanmoedigingsprijs logistiek talent de kans geven zich te profileren en kennis te presenteren aan een breder publiek.
Klik hier voor meer informatie over de prijs

[Bron: persbericht]

Deel dit artikel