24 april 2024

Aanmelden deelname ‘Excellente school 2013’ kan t/m 21 mei

DEN HAAG | NIEUWS |  Van 15 april tot en met 21 mei kunnen scholen voor primair en voortgezet onderwijs zich aanmelden om in aanmerking te komen voor het predicaat Excellente School 2013.

Op basis van de aanmeldingen maakt de onafhankelijke jury, onder leiding van prof. dr. Fons Van Wieringen, een eerste selectie. Scholen die tot deze selectie behoren, worden door de jury uitgenodigd om een korte presentatie te houden voor een vertegenwoordiging van de jury. De scholen die na de presentaties door de jury zijn geselecteerd, worden vervolgens door een jurydelegatie bezocht. Na de schoolbezoeken draagt de jury de scholen die zij het predicaat Excellente School wil verlenen, voor aan de staatssecretaris van OCW.

Dit jaar staat de aanmeldingsprocedure voor het eerst ook open voor scholen uit het speciaal basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het praktijkonderwijs. De 52 scholen aan wie het predicaat Excellente School 2012 is toegekend, kunnen opnieuw meedoen. Deze scholen doorlopen een verkorte procedure.
Aanmelden kan tot en met 21 mei 2013 via: www.regioplan.nl/excellentescholen

Zie ook: www.excellentescholen.nl

> Lees hier over de excellente basisschool Deken van Hout in Asten

Deel dit artikel