18 juli 2024

TiasNimbas Business School in top 50 Financial Times

TILBURG | NIEUWS | TiasNimbas Business School staat als hoogste Nederlandse instelling in de jaarlijkse ranglijst van business schools van de Financial Times wat betreft ‘Executive Education’.

TiasNimbas scoort vooral goed op specifieke maatwerkprogramma’s voor bedrijven; voor het vierde jaar op rij is TiasNimbas de beste business school van Nederland als het gaat om Company Specific Programmes (CSP).

Bedrijven en deelnemers zijn vooral tevreden over de mate en effectiviteit van follow-up acties over de lesstof als de professionals weer aan het werk zijn. “Zeker in deze tijden is de praktische toepasbaarheid van executive education van groot belang. TiasNimbas heeft daarin de afgelopen jaren flink geïnvesteerd waarbij we de wetenschappelijke basis van de opleidingsprogramma’s hebben behouden. Zo hebben we onze positie op dit gebied kunnen versterken”, zegt decaan en directeur Kees Koedijk.

Daarnaast scoren de Company Specific Programma’s goed op ‘future use’, bedrijven kloppen graag opnieuw aan bij de business school voor specifieke opleidingsprogramma’s. TiasNimbas staat op dat onderdeel op een 21ste plek wereldwijd en een 8ste plek in Europa.
TiasNimbas maakte al specifieke maatwerkprogramma’s voor bedrijven als Rabobank, Randstad en BDO. Positie TiasNimbas op FT Ranglijst:
•    Combined ranking: #1 in Nederland, #23 in Europa en #46 in wereldwijd
•    Company Specific Programma’s: #1 in Nederland, #21 in Europa en #47 wereldwijd
•    Open Programma’s: #2 in Nederland, #25 in Europa en #57 wereldwijd
[Bron: persbericht TiasNimbas]

Deel dit artikel