18 april 2024

Nieuwjaarsconcert Theresialyceum

TILBURG | NIEUWS | Op zondag 18 januari a.s. van 11.00 tot 12.30 uur vindt op het Theresialyceum het gratis toegankelijke nieuwjaarsconcert plaats. Ook dit jaar tonen leerlingen van de school hun muzikale talenten in een gevarieerd programma. Ze worden daarbij begeleid door kamerorkest Alveare onder leiding van Sander Teepen. Alle geïnteresseerden zijn welkom, er wordt op koffie maar vooral op muziek getrakteerd.

Het belooft weer een afwisselende én muzikaal hoogstaande ochtend te worden. Kamerorkest Alveare speelt stukken van Dvorak en Bizet. Floris van Riel (5vwo) soleert in Pianoconcert no. 20 van Mozart en Hilde Remmers (6vwo) in Concert voor fluit en orkest van Quantz. Verder speelt het schoolorkest onder leiding van Peter Hamers de Forrest Gump Suite (uit de gelijknamige film) en zingt het Theresiakoor onder leiding van Mirinda Tillmans een nummer van Coldplay. De regelmatige bezoekers weten dat er weer een spetterende finale te verwachten is.

Om het nieuwe jaar harmonisch te beginnen biedt de cultuurprofielschool tijdens het nieuwjaarsconcert aan jonge getalenteerde leerlingen de mogelijkheid om zich te presenteren aan een groot publiek. Het nieuwjaarsconcert is al jaren een vaste traditie op het Theresialyceum en het evenement wordt iedere jaar weer drukker bezocht vanwege de geweldige sfeer, de brede programmering en de hoge kwaliteit.
De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.
[persbericht]

 

 

Deel dit artikel