20 mei 2024

Abigail Vermeulen nieuwe secretaris Tilburg University

NIEUWS | Abigail Vermeulen is per 1 september benoemd tot nieuwe secretaris van Tilburg University. Zij is momenteel werkzaam als secretaris van de Raad van Bestuur van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Vermeulen is bestuurskundige en heeft brede ervaring in bestuursfuncties Abigail Vermeulen (Eindhoven, 1972) studeerde bestuurskunde aan de Universiteit van Twente (afgerond 1996), waar ze enkele jaren werkte als wetenschappelijk medewerker bij de vakgroep Staat en Politiek. Daarna was ze werkzaam bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, directie Politie en bij het ministerie van Economische Zaken als beleidsmedewerker.

 Van 2001 tot 2006 werkte ze bij de gemeente Amsterdam als beleidsadviseur van de korpsbeheerder en secretaris van het regionaal college van de politieregio Amsterdam-Amstelland.

 

 

 

 

Deel dit artikel