20 april 2024

Twee nieuwe leden raad van toezicht Koning Willem I College

Prof. Anja Oskam
Han Galema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEN BOSCH | NIEUWS | Anja Oskamp en Han Galema zijn met ingang van 12 december benoemd als lid van de raad van toezicht van het Koning Willem I College in Den Bosch. Tegelijkertijd zijn Patricia van Reijsen en Gerard van Oosten afgetreden omdat hun maximale termijn van acht jaar erop zit.

Anja Oskam, woonachtig in Den Bosch, is werkzaam als rector magnificus aan de Open Universiteit. In het verleden was ze hoogleraar en decaan aan de faculteit Rechtsgeleerdheid van de VU in Amsterdam en bijzonder hoogleraar Fiscale Rechtsinformatie en Fiscaal Informaticarecht aan de KU in Nijmegen. Binnen de raad van toezicht van het Koning Willem I College neemt ze de portefeuille juridische deskundigheid op zich. Oskam zet zich graag in voor het middelbaar beroepsonderwijs omdat het essentieel is voro de samednleving.

Anja Oskamp: “Het Koning Willem I College is voor mij als inwoner van ’s-Hertogenbosch een vertrouwde plek. Het is een innovatieve school, die met zijn tijd meegaat en altijd op zoek is naar nieuwe vormen van onderwijs. Dat is van belang, want het middelbaar beroepsonderwijs is essentieel voor onze samenleving. Ik kijk ernaar uit om hier een bijdrage aan te leveren.”

Han Galema, geboren en getogen in Den Bosch, bekleedt de portefeuille kennis van ontwikkelingen in de economie en arbeidsmarkt. Hij is afgestudeerd als bedrijfseconoom met een brede ervaring op directieniveau in familiebedrijven binnen de Agrifood sector. Han Galema is momenteel eigenaar van Adagium. Galema denkt dat hij vanuit zijn achtergrond een bijdrage kan leveren aan het verbinden van bedrijfsleven en beroepsonderwijs.

[Bron: persbericht]

 

Deel dit artikel