29 februari 2024

Yolande Ulenaers nieuwe bestuursvoorzitter Koning Willem I College

Yolande Ulenaers, per 1 december 2018 de nieuwe bestuursvoorzitter.

DEN BOSCH | NIEUWS | Yolande Ulenaers treedt op 1 december aan als de nieuwe voorzitter van het college van bestuur van het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch. Zij volgt Jeanette Noordijk op, die eind 2018 met pensioen gaat en die de afgelopen zes jaar samen met Cor van Gerven het college van bestuur vormde.

Yolande Ulenaers is momenteel bestuursvoorzitter van Scholengroep Rijk van Nijmegen, bestaande uit zeven middelbare scholen. Ze staat voor de taak om het hoge kwaliteitsprofiel van het Koning Willem I College verder uit te bouwen. “Het Koning Willem I College wil haar koploperspositie behouden en blijven vernieuwen. Een bestuurlijke opdracht die goed bij mij past. De organisatie is zich bovendien bewust van haar maatschappelijke rol. In een tijd waarin een schreeuwend tekort is aan goede vakmensen en waarin ondernemerschap het verschil maakt, zie ik volop kansen voor het college”, aldus Yolande Ulenaers in een persverklaring.

Voordat ze bestuursvoorzitter werd van Scholengroep Rijk van Nijmegen was ze rector van het Kadinsky College. Ze is is ook lid van de VO-raad. Ulenaers is actief binnen het CDA.

[Bron: persbericht]

Zie ook LinkedIn profiel

Deel dit artikel