27 mei 2024

Marc van Campenhout nieuwe directeur Vitalis college

ETTEN-LEUR | NIEUWS | Marc van Campenhout (53) is met ingang van 1 augustus benoemd tot directeur van het Vitalis college (Breda). Hij volgt daarmee Henny Verbeek op die de organisatie per einde schooljaar gaat verlaten.

Van Campenhout is sinds 2005 directeur van het Zoomvliet College (Roosendaal) en was daarvoor werkzaam als adjunct-directeur bij het Baronie College, een van de rechtsvoorgangers van ROC West-Brabant. Het Victalis college biedt mbo-opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, mode, veiligheid en uiterlijke verzorging.

Wie Marc van Campenhout op het Zoomvliet College gaat opvolgen, is nog niet bekend. Hiervoor wordt een wervingsprocedure gestart. De Raad van Bestuur van ROC West-Brabant hoopt in het najaar 2012 een nieuwe directeur bij Zoomvliet College te kunnen benoemen. Tot die periode zal de school worden geleid door een nog aan te wijzen waarnemend directeur.

Deel dit artikel