20 juli 2024

Edward de Gier algemeen directeur van het Stedelijk College in Den Bosch

DEN BOSCH | NIEUWS | Ons Middelbaar Onderwijs heeft de Edward de Gier (53) benoemd tot algemeen directeur van het Stedelijk College in Den Bosch. Op dit moment is hij algemeen directeur van het Fioretti College in Veghel.

De datum van indiensttreding wordt zo spoedig mogelijk – in overleg met alle betrokkenen – bepaald. Het Stedelijk College komt voort uit de samenwerking tussen het Duhamel College en het Hervion College.

Edward de Gier is sinds januari 2006 algemeen directeur van het Fioretti College. Daarvoor heeft hij diverse leidinggevende functies gehad, onder andere als conrector op het Montessori College Nijmegen en het Lorentz College te Elst. In 1981 is hij begonnen als docent lichamelijke opvoeding, informatiekunde en wiskunde aan het Mozaïek College afdeling IVO-Montessori in Oosterbeek.

Hij is afgestudeerd als eerste graads docent aan de Academie Lichamelijke Opvoeding. Daarna heeft hij de tweede graads opleiding tot docent wiskunde afgerond. Edward heeft naast zijn werk diverse managementopleidingen gevolgd onder meer op het gebied van leidinggeven, financiën en organisatieontwikkeling.

[Bron: persbericht]

Deel dit artikel