1 maart 2024

Fout met diploma’s bij ROC Eindhoven

EINDHOVEN | NIEUWS | Negentien studenten van de School voor Toerisme, Sport & Veiligheid van ROC Eindhoven hebben in augustus geen diploma voor hun bol-4 opleiding gekregen.

Bij controle door het examenbureau was aan het licht gekomen dat de betreffende studenten enkele examens op het verkeerde niveau hebben afgelegd. ROC Eindhoven meldt de fout op haar website en betreurt de gang van zaken ten zeerste. De inspectie is op de hoogte gesteld.

De omissie heeft verregaande consequenties voor de studenten. Omdat ze niet voldoen aan de wettelijke eisen is er voor hen geen basis om een aansluitende hbo-studie te volgen. Zeven studenten waren al aan een opleiding aan een hogeschool begonnen. ROC Eindhoven stelt alles in het werk om de fout snel te herstellen. Ze kunnen alsnog examens doen op het juiste niveau.

Deel dit artikel