21 juni 2024

Ad Machielse algemeen directeur van Fioretti College in Veghel

TILBURG | NIEUWS | Ad Machielse (56) is benoemd tot algemeen directeur van het Fioretti College in Veghel. Hij volgt daarmee Edward de Gier op die onlangs is benoemd tot algemeen directeur van het Stedelijk College Den Bosch.

Dat heeft het bestuur van Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) bekendgemaakt. Op dit moment is Machielse algemeen directeur van het Duhamel College in Den Bosch. Hij treedt op 22 oktober 2012 in functie. Ad Machielse is sinds augustus 2006 algemeen directeur van het Duhamel College. Daarvoor was hij directeur onderwijszaken op het Munnikenheide College te Etten-Leur en directeur van het Burgemeester Alberts College te Rucphen.

Machielse is direct na zijn opleiding als 2e graads docent wiskunde en Engels in het onderwijs gaan werken. Hij begon in 1978 aan de 1e Algemene Vakschool in Rotterdam, vervolgens aan de O.S.G. de Eilanden in Spijkenisse. Sinds 1996 is hij werkzaam bij Ons Middelbaar Onderwijs in diverse leidinggevende functies.
Ad Machielse heeft naast zijn werk diverse managementopleidingen gevolgd op het gebied van leidinggeven, financiën en informatica waaronder de opleiding Master in Educational Management.
[Bron: persbericht]
    
    

Deel dit artikel