23 mei 2024

NVAO: Bewaking kwaliteit bij Avans goed geregeld

BREDA | NIEUWS | De kwaliteitsbewaking bij Avans Hogeschool is op orde. Zo blijkt uit de instellingstoets die onderwijskeurmeester NVAO afgelopen jaar bij Avans Hogeschool heeft uitgevoerd.

De keuring van de hbo-opleidingen van Avans kan nu volstaan met een lichtere toets, omdat de hogeschool heeft aangetoond dat haar eigen kwaliteitsbewaking goed is. Een onafhankelijke onderzoekscommissie concludeerde dat Avans als geheel in controle is over de kwaliteit van haar opleidingen.

Het College van Bestuur toont zich ingenomen met de resultaten. “We zijn vooral blij dat de punten waarop we als Avans de laatste jaren de nadruk hebben gelegd, worden onderkend door de NVAO. We voelen al jaren dat het kwaliteitsbesef in de haarvaten zit van de hogeschool en van de mensen die de hogeschool maken tot wat zij is. Het is goed dat een onafhankelijke commissie dit nu ook heeft geconstateerd. De studenten ervaren het al langer: Avans wordt door de studenten al drie jaar beoordeeld als beste brede hogeschool van Nederland.”
[Bron: Avans Hogeschool]

> Lees meer op de site van Avans

Deel dit artikel