20 juli 2024

Inspiratie Dag voor het Jonge Kind

Op 6 februari 2013 organiseren OCGH Advies en OMJS voor de derde keer een inspirerende conferentie ten behoeve van het jonge kind. Deze dag is gericht op onderbouwleerkrachten, pedagogisch medewerkers, schoolleiders en managers. Dit jaar is het thema ‘creatief zijn, geen kunst’.

Er zijn drie verschillende workshops te bezoeken waarbij de focus ligt op het jonge kind in de leeftijd van 2-6 jaar. Ook is er een informatiemarkt waar verschillende organisaties zich presenteren en waar deelnemers producten kunnen kopen en informatie kunnen krijgen.
Een greep uit de onderwerpen van de workshops:
• schep een ‘wat als’ mentaliteit
• de wenskist
• spelen zonder speelgoed
• op verhaal komen
• goochelen met cijfers
• creatief ‘schrijven’ met peuters en kleuters
• filosoofjes in den dop

> Datum 6 februari 2013. Tijd: 09.00 – 16.00 uur. Kosten: 98,50 euro per persoon (excl. btw). Locatie: Conferentiehotel Willibrordhaeghe te Deurne. 

Inschrijven en informatie: www.inspiratiedagjongekind.nl

Deel dit artikel