22 mei 2024

Symposium ‘Verslaafd aan sociale media?’

EINDHOVEN | NIEUWS | Op vrijdag 29 november is er in het gebouw van Fontys Hogescholen in Eindhoven een symposium over de verslavingseffecten van sociale media. Het symposium wordt gehouden in het kader van de week van de mediawijsheid.

Sprekers zijn o.a. Mayke Calis en Herm Kisje, auteurs van het binnenkort te verschijnen boek ‘Socialbesitas. Sociale media: Van vertier tot verslaving’.  Over het symposium: “Socialbesitas is de nieuwste kwaal van deze tijd. Altijd en overal bereikbaar zijn op sociale media. Niet meer zonder telefoon kunnen. Boos worden als anderen daar iets van zeggen. In gesprek met je gedachten bij je online vrienden zijn. Bang ook maar iets te missen. De druk om sociaal te zijn is constant aanwezig. Even niet gekeken: 185 berichten op de groepswhatsapp. Soms wordt het te veel, maar stoppen is geen optie. Iedereen doet het zo.”

Datum: vrijdag 29 november 2013 van 13.30 tot 17.00. Plaats: Fontys Hogescholen, ds Fliednerstraat 1 in Eindhoven. Kosten 85 euro (inclusief boek).

> Ga hier voor meer informatie.

Deel dit artikel