23 mei 2024

Leo-onderwijs: fulltime onderwijs aan hoogbegaafde kinderen

DEURNE | NIEUWS | Het Leo-onderwijs op basisschool d’n Heiakker in Deurne heeft 5 jaar ervaring opgebouwd in het lesgeven aan hoogbegaafde kinderen en de speciale begeleiding die deze kinderen nodig hebben.

Dit voltijds onderwijs aan hoogbegaafde kinderen is bestemd voor kinderen van groep 3 t/m groep 8 op de basisschool. De kinderen krijgen naast het reguliere aanbod, een uitdagend programma aangeboden met vakken als Chinees, schaken, science, leren leren, leren denken en leren leven. Passend onderwijs in onze regio, om tegemoet te komen aan de speciale onderwijsbehoeften van deze groep kinderen.

Er is een informatie-avond  voor ouders die geïnteresseerd zijn in het Leo-onderwijs  op 14 mei 2014. Start 19.30 uur.
Aanmelden via Nel Peters, coordinator Leo-onderwijs D’n Heiakker. Email n.peters@heiakker@gmail.com. Telefoon: 0493 – 311018.

Deel dit artikel