16 april 2024

Oud-directeur De Efteling naar NHTV

BREDA | NIEUWS | Bart de Boer, tot 2013 directeur van De Efteling, is voor een jaar benoemd tot directeur van de Academie voor toerisme van de NHTV in Breda. Eerder was hij o.a. directeur van Eindhoven Airport.

De NHTV is blij dat ze er in geslaagd zijn om De Boer binnen te halen. Hij kan bogen op een brede ervaring in het toeristische bedrijfsleven, waar hij een bijdrage heeft geleverd aan onder meer de doorgroei van De Efteling en het vliegveld in Eindhoven. Daarnaast was hij Chairman van IAAPA Advisory Board Europa (International Association of Amusement Parks and Attractions). Verder is hij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Vrijetijdseconomie in de provincie Noord- Brabant en staat hij bekend als bruggenbouwer tussen het bedrijfsleven en de overheid.
Met de benoeming van Bart de Boer verwacht het College van Bestuur van NHTV dat er versneld innovatie plaatsvindt binnen de academie, door middel van een strategische verdieping van de relatie met de industrie in de sector. NHTV wil zo haar front-runnerpositie op gebied van toerisme versterken.
[Bron: persbericht]

Deel dit artikel