20 juni 2024

Collegevoorzitter SintLucas stapt over naar ROC Ter Aa

EINDHOVEN | NIEUWS | Igor van Hooff, voorzitter College van Bestuur van SintLucas, stapt per 1 mei over naar ROC Ter Aa in Helmond. Hij bekleedt daar dezelfde functie.
Dat meldt SintLucas in een bericht op haar website. Van Hooff is pas twee jaar geleden aangetreden als collegevoorzitter. In het nieuwsbericht staat dat hij erachter is gekomen dat hij niet voldoende affiniteit heeft met het creatieve onderwijsdomein om zijn functie waar te maken.

”Het is ontzettend jammer dat Igor SintLucas verlaat, maar we respecteren de keuze die hij gemaakt heeft”, aldus Gerdy Harteveld, voorzitter van de Raad van Toezicht op de site van SintLucas. De vakschool, met vestigingen in Eindhoven en Boxtel, is sterk in ontwikkeling. Op dit moment wordt er volop gebouwd aan een nieuwe locatie op Strijp-S in Eindhoven.

De komende periode zal de Raad van Toezicht in samenspraak met Ruud Rabelink, lid College van Bestuur, onderzoeken hoe de vrijgevallen positie ingevuld gaat worden. Om het bouwproces op Strijp-S en de verhuizing per 1 september 2016 te waarborgen, blijft Van Hooff tot half augustus aangesloten op het bouwproject, aldus meldt SintLucas.

Deel dit artikel